Uppdatera din doftgarderob med en maskulin och sensuell doft

Nu när hösten står inför dörren och vardagen kommer åter kan det vara ett alldeles utomordentligt bra tillfälle för att uppdatera doftgarderoben.

1700-talets storhetstid

Ett tips är att kika in på Parfumes de Marlys otroligt fina parfymtillverkning som vill få oss att blicka tillbaka till när kung Louis XV regerade i Frankrike under 1700-talets storhetstid. Parfumes de Marly för vidare hans stora intresse för dofter. De hyllar honom i sina underbara dofter för både honom och henne. Här hittar du de dofterna med de finaste ingredienserna – skapade genom ett gediget hantverk. Kanske är det nu som du hittar den nya doften till din doftgarderob? Det är utmärkt att ha utvalda dofter som passar just dig för alla olika tillfällen.

Parfumes de Marly Layton

Parfumes de Marly har skapat en alldeles underbar doft som du hittar under namnet Layton. Just den doften lanserades 2016 av kreatören Hamid Merati-Kashani. Hans Parfumes de Marly Layton består av en dynamisk och maskulin elegans, toppad med fräscha och syrliga inslag av så väl bergamott som äpple. Du finner även inslag av lavendel, pelargon samt viol allt för att återspegla 1700-talets pampiga festligheter. När du doftar på deras Layton kan du med fördel tänka på elegansen från det kungliga palatset i Versailles och drömma om allt som doften ska leda dig till.
I hjärtnoterna på den ljuvliga parfymen Layton finner du kryddiga toner, medan basen å sin sida bjuder på dofter av sandelträ, kardemumma, vanilj och peppar.
Det finns även en nyare variant av Layton som heter Layton Exclusif. Väljer du den senare versionen får du en doft som är ännu mer mystisk och intensiv samt manligare och ännu mer sensuell än sin föregångare. I denna version bjuds du på huvudnoter av bergamott, ros och pelargon och i basnoten har du då kardemumma som effektfullt blandas med sandelträ och guaiac.