Dölja inlägg för vissa vänner på facebook

Välj vilka som kan se dina tidigare inlägg på Facebook

Välj vilka som kan se dina tidigare inlägg på Facebook | Facebook hjälpcenter

22 aug. 2020 — Under “Din aktivitet” bör du se “vem kan se dina framtida inlägg?” Ställ in detta till ett av de andra alternativen än “alla”. “Vänner” gör att …

Om du vill ändra vilka du har delat något med efter att du har publicerat det kan du gå tillbaka till målgruppsväljaren och välja en ny målgrupp.

Så Döljer du Inlägg för Vissa Vänner på Facebook – Veloce

Du kan dölja ett inlägg som visas i ditt nyhetsflöde på Facebook. … Du kommer att fortsätta vara vän med eller följa personen, sidan eller gruppen.

Hur kan jag dölja ett inlägg som visas i mitt nyhetsflöde på …

Hur kan jag dölja ett inlägg som visas i mitt nyhetsflöde på Facebook? | Facebook hjälpcenter

Vad ser personer i min begränsade lista när jag delar inlägg? ; 1. Gå till profilen. ; 2. Tryck på Vänner under deras profilbild. ; 3. Tryck på Redigera vänlista.

Du kan dölja ett inlägg som visas i ditt nyhetsflöde på Facebook.

Lägga till eller ta bort någon från Begränsad lista på Facebook

Lägga till eller ta bort någon från Begränsad lista på Facebook | Facebook hjälpcenter

I dagens guide kommer jag faktiskt att visa dig hur du döljer inlägg från några vänner på Facebook med en enhet Androiden iPhone, en iPad eller en PC, som …

Ta reda på hur du lägger till eller tar bort någon från din begränsade lista på Facebook.

Hur döljer jag mina inlägg från några vänner på Facebook

För att dölja ett inlägg från en viss person, logga in på ditt Facebook-konto i en webbläsare och skriv ditt inlägg i statusfältet. Klicka på knappen “Vänner” …

Hur man visar eller döljer Facebook-inlägg för vissa människor

Hur man visar eller döljer Facebook-inlägg för vissa människor – sv.phhsnews.com

1 nov. 2017 — Min morsa skickade en vänförfrågan till mig på Facebook, vilket känns dumt att neka, men jag vill inte att hon ska se vad jag skriver.

Facebook är ett bra sätt att hålla kontakten med vänner och familj och låta dem veta vad som händer i ditt liv. Men vad gör du om du vill lägga upp något som du inte vill ha en viss person att se? Det är lätt att gömma ett inlägg från vissa personer och visa ett inlägg till endast vissa personer. För att dölja ett inlägg från en viss person, logga in på ditt Facebook-konto i en webbläsare och skriv ditt inlägg i statusfältet.

FB. Dölja inlägg etc. för vissa vänner, går det? – FamiljeLiv.se

FB. Dölja inlägg etc. för vissa vänner, går det?

När du har Facebook-webbplatsen öppen, gå upp till där du skulle lägga upp något och klicka sedan på knappen som säger Vänner (det kan också sägas offentlig …

Min morsa skickade en vänförfrågan till mig på Facebook, vilket känns dumt att neka, men jag vill inte att hon ska se vad jag skriver.

▷ Hur man döljer inlägg från vissa Facebook-vänner

6 aug. 2020 — Jag antar att jag inte är ensam om att då och då skriva någon mindre genomtänkt kommentar efter några bira på FB…. Dagen efter har man …

Hur döljer man sina inlägg på Facebook för vänner?

Klicka på Inställningar. Klicka sedan på Sekretess i vänsterkolumnen. Här kan du välja om du vill göra dina inlägg offentliga eller endast synliga för vänner.

Guide Sekretessinställningar på Facebook – Näthatshjälpen

Sekretessinställningar på Facebook – Näthatshjälpen

Näthatshjälpen har tagit fram en guide för hur du kan ändra sekretessinställningarna på Facebook. Det är genom dessa inställningar som du kan göra din profil privat samt styra över vilka som kan se din tidslinje och tagga dig i bilder och inlägg.

Keywords: dölja inlägg för vissa vänner på facebook