De bästa komedierna på Netflix: Topplista för bra komedifilmer 2021

Netflix är känt för sitt stora utbud av filmer och tv-serier i olika genrer. För komedifans är plattformen hem för några av de roligaste och mest underhållande filmerna. Här är en topplista över de bästa komedierna på Netflix att titta på under 2021.

1. Superbad

Superbad är en hysteriskt rolig komedi om tre tonåringar på jakt efter alkohol och tjejer. Filmen är full av skruvade situationer och galna karaktärer. Superbad är en perfekt film att se med vänner för att skratta och koppla av.

2. Bridesmaids

Bridesmaids är en komedi som riktar sig till både män och kvinnor. Filmen handlar om en grupp av brudtärnor som kämpar med personliga och romantiska problem samtidigt som de förbereder sig för sin bästa väns bröllop. Med sina underbara skådespelare och smarta manus är Bridesmaids en film som kommer att ge dig många skratt.

3. The Hangover

The Hangover är en komediklassiker som följer fyra vänner på en mästernatt i Las Vegas som går fullkomligt överstyr. Med en kombination av galna äventyr och fantastiskt skådespeleri är The Hangover en film som garanterat får dig att skratta högt.

4. Pitch Perfect

Pitch Perfect är en musikalisk komedi som handlar om en a capella-grupp som tävlar mot andra universitetsgrupper. Med sina catchy låtar och roliga karaktärer är Pitch Perfect en feel-good film som kommer att få dig att sjunga och skratta.

5. This Is the End

This Is the End är en komedi med en twist av överlevnadsgenren. Filmen handlar om en grupp kändisar som kämpar för att överleva under ett apokalyptiskt scenario. Med sina absurda skämt och ensemblen av kändisar som spelar sig själva är This Is the End en komedi som är både unik och underhållande.

Dessa är bara några av de bästa komedierna på Netflix att titta på under 2021. Plattformen erbjuder också ett stort utbud av andra komedifilmer från olika tidsperioder, så det finns något för alla smaker. Så varför inte sätta på en komedi nästa gång du vill ha lite skratt och underhållning?

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är de bästa komedierna på Netflix?

Det finns många bra komedier på Netflix, men några av de bästa inkluderar “Hundhotellet”, “The Hangover” och “Bridesmaids”.

Vilka komedifilmer finns på Netflix just nu?

Det finns ett brett utbud av komedifilmer på Netflix just nu, inklusive “Superbad”, “Crazy Rich Asians” och “Pitch Perfect”.

Vad är de bästa filmerna på Netflix 2021?

Några av de bästa filmerna på Netflix 2021 inkluderar “Malcolm & Marie”, “The Trial of the Chicago 7” och “Mank”.

Vad är de roligaste komedierna på Netflix?

De roligaste komedierna på Netflix kan vara subjektiva, men några som ofta nämns är “Dum & Dummare”, “Step Brothers” och “Anchorman”.

Vilka är de bästa filmerna på Netflix från 2019?

Några av de bästa filmerna på Netflix från 2019 inkluderar “Marriage Story”, “The Irishman” och “Knives Out”.

Vilka komedifilmer kan man se på Netflix under februari 2021?

Under februari 2021 kan man se komedifilmer som “To All the Boys: Always and Forever”, “The Kissing Booth 2” och “The Half of It”.

Har Netflix en topplista för komedifilmer?

Netflix har inte en officiell topplista för komedifilmer, men de erbjuder rekommendationer baserat på användares preferenser och visningsmönster.

Vad är några bra komedi filmer på Netflix som man inte får missa?

Några bra komedier på Netflix som man inte får missa inkluderar “The Big Sick”, “Midnight in Paris” och “The Other Guys”.

Finns det någon topplista för komedifilmer på Netflix?

Det finns inte en officiell topplista för komedifilmer på Netflix, men det finns dock flera webbplatser och användare som delar sina rekommendationer och rankningar.

Vilka komedier rekommenderas starkt på Netflix?

Några komedier som rekommenderas starkt på Netflix är “Hot Fuzz”, “Booksmart” och “The 40-Year-Old Virgin”.

Artiklen De bästa komedierna på Netflix: Topplista för bra komedifilmer 2021 har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 35 anmeldelser